Pry pan ucitel ja se jenom snazim predavat zkusenosti, ktere jsem nabyl jezdenim.
Na 90% jsem musel prijit sam zpusobem pokus omyl. Nekdy to neco i stalo a dost casto to i bolelo
Proto kdyz vim, tak se snazim poradit
Jinak moc dekuji za video
Tak pánové co sobota nebo nedele? Ja bych radeji nedeli, musim jeste neco doma udelat a hlavne prezout to moje zadni holatko, ale kdyz to nestihnu tak zase pojedu na ni, je to vetsi legrace.
cestovaní na moto - to je vášeň
Tak jsem včera dovezl svému skoro 18ti letému chlapečkovi taliánskou krasomilu Cagivu W16 600ccm.No a protože moje motka ještě nekvoká ,tak mu ji chci o víkendu malounko potrápit než si kluk dodělá papíry.Bohužel má hodně plešatý gumy ,tak se nechci pouštět do žádných větších akcí.(když říkám plešatý,myslím E 08)Tak jestli někdo bude chtít něco lehčího(ne asfalt)budu rád když nepojedu sám.čus bulis
No já když je tam viděl ,hned jsem si vzpoměl na tvého bigouše na krocanovi.Tak jsou asi teréní páč nevěřím,že si se změnil v asfaltomrdala.Ale o víkendu jim trochu zatopím.Stromy bez listí ukazujou nové pěkné cestičky.Jen si myslím,že se budeme s panem synem trochu dohadovatčus bulis
Sem zvědavej , lepší tohle počasí než závějě sněhu , já dneska taky asfaltomrdal (teda na trošku lepší silnici než Maty ) tak co příští týden něco o víkendu? Ať to trošku prostřídám.