Hm tak to bude celkem mazec. Pozdravuj tam a ať Vám neprší
Ps: V Alpách prší furt
Já jedu do řiťi
No nic jdu se oddávat jinému koníčku no
xx2 přiložený následující obrázek:
Taky jsem vyměnil Rumunsko za Alpy. :-D Ale jedem až 5-14.7. Takže tady nabídnu taky společnost. Jinak teda za 4 dny projet ,to co píšeš...... ? Já mám depku z toho že 9 dní je málo.
Triumph Tiger 800 XC
nuclearB napsal:
Taky jsem vyměnil Rumunsko za Alpy. :-D Ale jedem až 5-14.7. Takže tady nabídnu taky společnost. Jinak teda za 4 dny projet ,to co píšeš...... ? Já mám depku z toho že 9 dní je málo.
tak se to zrušilo.. kolegové co měli jet semnou se obály počasí a sám tam nepojedu.. takže odloženo zatím na neurčito.. ale určitě to dopadne
If you see the flash, it's already too late
nuclearB napsal:
tak se to zrušilo.. kolegové co měli jet semnou se obály počasí a sám tam nepojedu.. takže odloženo zatím na neurčito.. ale určitě to dopadne
Kámoš to dával tenhle týden a počasí luxus. Některý passa ještě ofiko zavřený ale projeli je. Včera bylo hnusně a dneska na východě Francie celkem dobrý. Podle předpovědi se to tam má horšit.
Triumph Tiger 800 XC
nuclearB napsal:
Hele ale teď tady vypadáme jako naprostý d.e.b.i.l.o.véééé
Upravil xx2 dne 07-06-2012 23:31