| Krevní skupina - nálepka na helmu | 
| Endy | Přidané 19-05-2011 20:44 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 93
 Založený: 12.03.11

| Nabízím nálepku na helmu (nebo kamkoli jinam) s krevní skupinou. Na fotkách je vidět, jak vypadá po dvou sezónách v provozu za jakéhokoli počasí. Nechal jsem si jich dělat jen pár, takže negarantuji dodání - až dojdou, další nebudou. Neboť jsem naměkko z dárku od Preziho (samolepa Cenduro), tak i já budu registrovaným na tomto webu dávat samolepky grátis. Pokud byste jí chtěli pro někoho dalšího, cena bude mírná i tak, řekněme 5,-Kč za kus. Radši bych předávání vzájemně, poštovné by několikanásobně překročilo cenu zboží.
 [img]'
  ' 
 [img]'
  ' 
 Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img]'
  '[/img] | 
|  | 
 | 
|  | 
| TomElefant750 | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 19-05-2011 20:48 | 
| Člen 
 Příspěvek: 775
 Založený: 30.05.10

| Je to od tebe hezká iniciativa, ale popravdě řečeno je to jen takovej "hustokrutej" modní doplněk  . Žádnej doktor nebo záchranář si netroufne podle toho postupovat, nerad bych psal nějaký nepřesnosti, ale tuším že se dělaj nějaký rychlý tzv. "křížový" testy - možná mně někdo opraví nebo doplní. Tím samozřejmě nikoho neodrazuju od vylepení.
 Čau, Tom
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Endy | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 19-05-2011 20:57 | 
|  
 Člen

| TomElefant750 napsal:
Je to od tebe hezká iniciativa, ale popravdě řečeno je to jen takovej "hustokrutej" modní doplněk  . Žádnej doktor nebo záchranář si netroufne podle toho postupovat, nerad bych psal nějaký nepřesnosti, ale tuším že se dělaj nějaký rychlý tzv. "křížový" testy - možná mně někdo opraví nebo doplní. 
Tím samozřejmě nikoho neodrazuju od vylepení. 
Čau, Tom To je pravda, možná jsem to měl napsat rovnou. Je to tak "pro pocit" - když jsem si je nechal dělat, ještě jsem to nevěděl. Díky za doplnění.
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| raci | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 11:18 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 21
 Založený: 28.03.11

| ja to neberu jako pomoc pro dokrotory ale pro krasny vyraz spolujezdce kdys se za me posadi a vsimne si toho  ne kazdy je rad darce krve     Kam nevidím tam nejedu !
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Darek | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 11:47 | 
| Člen 
 Příspěvek: 92
 Založený: 30.09.10

| Měl bych jednu designovou připomínku - pokud se přeci jenom bude dělat další várka (nebo by se toho ujal někdo jiný), tak bych místo červeného kříže použil červenou kapku krve. Už jsem to někde viděl a líbilo  Jinak samozřejmě záchranáři se tím řídit nebudou, udělají testy, jak psal TomElefant.
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Barney | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 12:03 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1102
 Založený: 02.05.10

| Nebo dají "univerzál" http://cs.wikiped...sf.C3.BAze „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Cami | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 12:41 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 89
 Založený: 21.04.11

| Taky ji mám ikdyž vím že to je k ničemu i se jménem '  ' Cami

Honda XL 1000 Varadero-REPSOL r.v.2004

http://cami-cz.ra...
 | 
|  |  | 
|  | 
| MadMike83 | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 12:49 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 153
 Založený: 22.08.10

| Není nad to být univerzální příjemce  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Endy | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 12:56 | 
|  
 Člen

| Cami napsal:Taky ji mám ikdyž vím že to je k ničemu i se jménem
 Parádní vlaječky, prozradíš, kde rostou?
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Cami | Krevní skupina - nálepka na helmu Přidané 20-05-2011 13:16 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 89
 Založený: 21.04.11

| Endy napsal:
Cami napsal:Taky ji mám ikdyž vím že to je k ničemu i se jménem

Parádní vlaječky, prozradíš, kde rostou? Jasan dělal mi je kluk i s tou krevní skupinou a můžu říct že velmi kvalitní vzal jsem si jen malou velikost dělá 3 druhy stačí si jen vybrat,ale ted mi došlo že odkaz tu dát asi nemůžu protože bych dělal reklamu a to nechci pošlu ti to do PM
 Upravil Cami dne 20-05-2011 13:35
 Cami

Honda XL 1000 Varadero-REPSOL r.v.2004

http://cami-cz.ra...
 | 
|  |  |