Už tuto sobotu: VETERÁNI na zámku Slavkov u Brna
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Ahoj Všichni
Moc rád bych Vás všechny pozval do DOUPĚte v Humpolci
Předem říkám že to není můj Business , ale mám to tam moc rád a tak se jim snažím všemi možnými silami pomoct , díky byrokratům se ocitli v existenčních problémech nejsmutnější je že to není jejich vinou .
Tady přidám odkaz na forum motorkáři kde jsem založil i vlákno .
Tomas Woky Vokurka napsal:
Ahoj Všichni
Moc rád bych Vás všechny pozval do DOUPĚte v Humpolci
Předem říkám že to není můj Business , ale mám to tam moc rád a tak se jim snažím všemi možnými silami pomoct , díky byrokratům se ocitli v existenčních problémech nejsmutnější je že to není jejich vinou .
Tady přidám odkaz na forum motorkáři kde jsem založil i vlákno .
Tome, dobrá snaha, to se cení. Nechci být poslem špatných zpráv. Mě to připadne vše jak z kopíráku, dopadl jsem podobně akorát s tím, že dluží mně těch 5 koulí, mě právník poradil i když jsem měl vše právně pořešené,,prostě se s tím pane smiřte,, myslím že v tom našem zk*rveným státě je lepší se smířit ale každý jsme jiný, fotky vypadají dobře, mě tak napadá, co tak nějaký investor, třeba Bikerscrown je velká firma
blejdamintxr650r
Je to smutný jak může skončit podnikání v česku.
Snad to Milan s rodinou Ustojí, ale zatím to vypadá na nutnost najít jiné menší prostory
Aprilia Pegaso 650
"největším problémem italských motorek jsou zlatý český ručičky"
Tomas Woky Vokurka napsal:
Je to smutný jak může skončit podnikání v česku.
Snad to Milan s rodinou Ustojí, ale zatím to vypadá na nutnost najít jiné menší prostory
No to je snadný, ti lidé co to vlastní jsou dobrosrdeční a důvěřiví a to je v ČR na zadel, asi někomu vadí, tak, šup a jak lehce to jde udělat, nestačí být jen poctivý u nás musíš být hlavně, no ostatně si přečti totopošlu ti to radši do PM
blejdamintxr650r
MEMORIÁL LIBORA PODMOLA - XVI. ročník
Tříhodinový extrémní cross country maraton dvojic
1. 11. 2014 - od 10:00 do 16:00 hod
samotný závod od 11:00 do 14:00