Dnešní projížďka byla opravdu jiná a ujeli jsme celkově s Martinem 150km. Bylo to super a jsem rád, že jsem si nelehnul, na mále jsem ale pákrát měl.
Co mě mrzí je kamera - už je asi stará ludra a ze čtyř videí udělala jen každé druhé . Cestu na písák vůbec nejde přehrát ani v kameře, ani v počítači . Ještě zkusím kolegu hackera, pokud ani on nic z karty nedostane, jebnu s ní vo zem!!!
Petře díky za pěkné cesty . Martin dal oběd a valil opravdu dom, neukecala ho ani Šárka.. Ale byl moc spokojený a rád, že námi přijel .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
No já se přiznávám,ja hodil tlamu v tom lese na bahně .... jinak supr,Olda je fakt čaroděj,to skákání dolů na tom sjezdu no to chce koule a je vidět že tenhle pán je má .... až zas bude čas dám i nějaké to video ....
No venku prší,držím Martinovi palce aby dojel domů v pořádku ....
Nyjo napsal:
No tak dnes to bylo kratší ježdění, ale za to náročná divočina.
Já si v pískovně lehnul jednou a co jsem viděl, tak kolega Martin dvakrát....víc jsem nikoho povalovat neviděl...tak se přiznejte
Kluci dík za super projíždku, zapůjčení TTR a skvělí pokec.
Není zač a priste se sejdem zase a projedem vic - no příště mimo pole ;-)
Rad jsem vás poznal a pokecal. Tak příště ne jmenovaný lom ;-)
Pěkný video a taky děkuji. Tady ještě od Martina. https://www.youtu...KJdFR0M5XY
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NKJdFR0M5XY[/youtube]
Upravil Libor 77 dne 17-04-2017 18:02
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
No čéče já nic neplánoval, když jsem koukal na předpověd počasí.
Nechávám tomu volný průběh. Rozlousknu to podle počasí, času a nálady
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak počasí nám moc nepřeje. No Já stihnul vyjížďku kolem komína v pátek a to při vrácení se domů jsem pichnul zadní gumu tak dnes snad stihnu sundat pneu a zalepit duši.
No já dnes jen pár Km a to s kámošem co přijel od Hradce,tak že já jsem jel na Barborce a jemu jsem půjčil Bělouše .... neboli DRku Pojezdili jsme jen tak kolem 25km kolega totiž jezdí jen na chopperu a tak to pro něj byl docela očistec .... bahno,louže,kluzká tráva .... ale jooo říkal že si to užil
Dnes středa a vypadá to že je to spíš na vodní skůtr ale i tak otázka,jak to s váma bude na prodloužený víkend ..... Neděle a pondělí by mělo být fajne ...
No tak já jsem pro každou špatnost!
Ale jako vždy záleží na počasí.....jak je o mně známo.....když je hnusně tak jsem raději doma v teple...
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
No ja na žádé upozornění na příspěvky nehraju .... ja se zde párkrát za den kouknu a je to ... Jinak uvidíme kdo se ještě přihlasí a podle toho se domluvíme ....
Copak asi dělá strejda Miloš ... už jsem ho dlouho neviděl,říkal jsem si že bychom mohli dát jednu trasu co už jsme sice letos jeli ale Olda ji nedojel jelikož měl problém s čerpadlem a jsou na cestě dvě tratě a tentokrát bychom jí jeli obráceně .... Myslím že by byla vhodná i pro Miloše,když je limitován ohledně značky .... má zhruba 100km a kdyby to bylo na Honzu hodně může se klidně pak odpojit a dojed domů po silnici,jak mu to dovolí stav rukou,start bych viděl spíš tak na 10h .....
Upravil tornado33 dne 29-04-2017 12:02