Ráno bylo bloknutý, pak zase šlo.. A teď jde zase...nerozumím tomu :-D
Upravil Libor 77 dne 10-04-2017 21:00
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Jde to jen když jsem přihlášenej na YT, jinak to nejde.. Nechal jsem si uloženej projekt a tak jsem z něj zrušil muziku a dám to tam jen s muzikou od KTM :-D
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Nová zkrácená verze https://www.youtu...e=youtu.be
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ekx40ytep6c&feature=youtu.be[/youtube]
Upravil Libor 77 dne 11-04-2017 05:29
Ahoj. Tak Já v patek jedu k tchýni slavit její narozky a vracím se v sobotu. No a v sobotu už mám naplánovanou grill party s kámošemá. Tak tento prodlouženy víkend mam komplet za plněny. No když už se pojedu projet tak v patek a to budu Mít čas tak na projížďku okolo Koclířova což je tak max 2 hodky ;-)
ahoj, taky mám dost plno ad Velikonoce. No ruce by chvilku tak max 2 hodky na motce zvládli, tak kdyby jste jeli kdykoliv v neděli nebo v sobotu později odpoledne někde blízko okolo, tak se na chvíli přidám nebo motokotýlek u nás.
Jooo chlapci v pohodě,to byla jen taková kontrolní otázka na kdy si mám udělat na Vás čas .... Uvidme kdo se ještě vyjádří popřípadě co vymyslí třeba Libor když chce jed do pískovny,nechám se překvapit a případně něco vymyslím .....
Upravil tornado33 dne 13-04-2017 15:40
No čéče přemýšlím, že bych se zítra kapánek po okolí provětral.
Jakou hajtru máš v plánu zítra osedlat?
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
No jelikož venku dost pršelo a Barborka je vyleštěná tak to vidím na mazlíka DRku ..... Uvidíme jestli se ještě někdo ozve ale zítra bych se jel taky svést,viděl bych to na hezké odpoledne ....
Upravil tornado33 dne 13-04-2017 20:04
Kluci zítra nejedu, ale pokud to půjde, jel bych s Martinem a Oldou nebo s kýmkoli kdo by se k nám přidal, do pískovny. Nejlépe bočníma cestama, ale rychlé šotolinky, lesní cesty a polňačky.. Ani nevím kudy, asi budu muset improvizovat a nebo jestli někdo zná a provede nás? Honza, kterého jsem měl domluveného právě na trasu, musí do práce :-(..