No konečně...už jsem se těšil
Hezký cesty jako vždy.....a koukám....aj se padalo...
Upravil Niyo dne 04-04-2017 16:26
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Jooo a ještě otázka jak to vidíte o víkendu?Na neděli hlásí lepší počasí,co spíš vyrazit až v tu neděli .... mě osobně je to jedno,zaleží komu jak se to nejlíp hodí,rád se přizpůsobím ....
tornado33 napsal:
Jooo a ještě otázka jak to vidíte o víkendu?Na neděli hlásí lepší počasí,co spíš vyrazit až v tu neděli .... mě osobně je to jedno,zaleží komu jak se to nejlíp hodí,rád se přizpůsobím ....
Já mám sundaný to lešení... Když se zařadí ho zavařit, tak bych jel... V sobotu budu po noční, spíš bych se klonil k neděli, ale není podmínkou...
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Držím palec ať lešení je v cajku a nepotřebuje zas dlahu .... jinak učast zatím necháme otevřenou podle učastníků zajezdu,neděle je zatím na prvním místě ....
tornado33 napsal:
Držím palec ať lešení je v cajku a nepotřebuje zas dlahu .... jinak učast zatím necháme otevřenou podle učastníků zajezdu,neděle je zatím na prvním místě ....
No tak tento týden už bych na tom měl být časově líp.
Ale pro změnu zase od pondělí bojuju s rýmečkou a kašílkem.
Tak doufám, že to do neděle doléčím....už bych rád zas s váma do sedla LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Cus
Tak já tento víkend nemůžu. Stejnak na sobotu počasí asi nebude nic moc a pokud to v neděli stihnu tak mně zbyde čas tak hodinka na projetí okolo Koclířova a možná Písák.
Ta trasa co mně přišla je na neděli???
Paca napsal:
Cus
Tak já tento víkend nemůžu. Stejnak na sobotu počasí asi nebude nic moc a pokud to v neděli stihnu tak mně zbyde čas tak hodinka na projetí okolo Koclířova a možná Písák.
Joooo to je trasa na neděli .... měl jsem za to že pojedeš s náma
Paca napsal:
Cus
No to jsem měl taky v plánu, ale dovezou mně štěrk pod bergolu a musím to uklidit a nevím jak to budu stíhat :-( V sobotu určiě nestíhám a v neděli to budu dopoledne dodělávat :-( :-( :-(
Paca napsal:
Cus
No to jsem měl taky v plánu, ale dovezou mně štěrk pod bergolu a musím to uklidit a nevím jak to budu stíhat :-( V sobotu určiě nestíhám a v neděli to budu dopoledne dodělávat :-( :-( :-(
Jestlichceš tak ti půjčím čelovku ať můžeš makat i přez noc ..... a ráno budeš mít hafo času ...