Dnešní vyjížďka byla díky sjetým gumám hodně asfaltová, nicméně ve vedru které panovalo to bylo hoodně fajnové. Naše hory poskytly i trochu stínu a chladnějšího větru, tak jsme spokojení. Na konci OFF vložka s crossovou dráhou a kávou u babičky. Olda si ještě odvezl mňamky k telce (já bych se poblil).
Libor 77 přiložený následující obrázek:
[100.83Kb]
Upravil Libor 77 dne 07-06-2015 20:21
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Jojo, po dlouhé době opět parádní svezení Oběd v Deštném v O.h., OFF a skoro uklepanej kufr.. Kluci díky, bylo to moc fajn
Barbucha_TDM přiložený následující obrázek:
Kucíííí.....paráda.
V tom vedru se stejně nic jinýho nedalo jezdit.
Adrenalinu jsem si i tak užil do sytosti....páč na sjeté C02 co má špalky jenom na okrajích pneu to šlo kolikrát vnáklonu hezky driftem....chvílema jsem si říkal, že to bylo už dost na hraně
Mám jen pár fotek....teda hlavně když doplnujem kalorie ->TADY<- LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Dneska dobrá projížďka.
Kluci dík za parádní vejlet a hlavně pak za pomoc s opravou mého zadního kola. Cestou zpátky k domovu,pár km od Letohradu v lese se mi najednou začal vlnit zadek a ejhle...zadní 04 prázdná. Ještě že sebou stále vozím náhradní duši. Za ostatní pomoc s výměnou vám děkuji.
Upravil Niyo dne 12-07-2015 21:08
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tentokráte jsme to pojali hodně asfaltově a byli se podívat v Dolní Moravě na řádění bouřky. Vypadá to tam opravdu hrozivě - stromy zlomený vejpůl jak špejle, zničená bobová i lanová dráha. Výměna duše byla zajímavá vložka a díky ní mám další dvě skvělý montpáky .
Moc jsem nefotil, ale pár fotek zde: http://drivertoys...125426.jpg Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Dnešní pohodová vyjížďka s kolegou z Holic se taky povedla. Počasí nám přálo, nikomu se nic nestalo a podle výrazů ve tvářích soudím že i výběr tras byl v pořádku a kápl do noty..
[youtube]omuSjkazmaE&feature[/youtube]
Upravil admin dne 01-09-2015 21:17
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Liborku dnes opět naprostá spokojenost.
A na video jsem se moc těšil...
[youtube]jTziYHT1A1o[/youtube]
Upravil admin dne 01-09-2015 21:18
Tentokrát i vyšlo a určitě jsme tam nebyli naposled.. Příště musíme vydrápat nájezd, aby se dalo skákat už na první a nerozhazovala. A s lepšíma gumama...hmmm, to abych tam dal i slámu, bo už teď lítáš dost daleko!
Dej sem fotky strejdo.
Nojo, ale musel jsem vyndat mobil... Příště musíš počkat než ho vyndám . A je pravda, že jsi první skok udělal s TDM neskutečně!
Jooo to byl pařák....mokrej jsem byl jak myš, ale užil jsem si to.
Hlavně pak taky super dlabanec od Šárky(mňam mňam ) a pak Mírovi hlášky...dobrý
Upravil Niyo dne 31-08-2015 19:54